L.G.R napszemüvegek – egy különleges kollaboráció

0

Ez a cikk egy fordítás az EYESTYLIST.com online magazinról.

Az olasz brand a Space for Giants – első sorban – elefántokat védelmező alapítvány javára adta ki legújabb napszemüveg-kollekcióját. 

Az L.G.R olasz brand szofisztikált „különkiadását” a Space for Giants, azaz a „Hely az óriásoknak” alapítvány javára hozta forgalomba: a természetvédelmi szervezet és a márka közös célja az, hogy Afrika látképét megvédjék. 

A kapszula-kollekcióban négy időtlen modell foglal helyet, melyek mindegyikre tartós cellulóz-acetátból készült. Az elegáns, kézzel készített szemüvegtokok alapanyaga – a látszat ellenére – almából készültek! Ez az első alkalom, hogy ez a fenntartható alapanyag megjelenik kollekciójukban. 

Dakhla – „havana bordeaux” mintával és zöld, átmenetes lencsékkel – online megvásárolható 320 euróért.

 

Luca Gnecchi Ruscone így beszél az új, 100%-ig vegán bőrről: nagyon elégedettek vagyunk az állati összetevőktől teljes mértékben mentes alapanyaggal. Rengeteg pozitív visszajelzés érkezett rá nem csak a vásárlóktól, de az optikusoktól is. Az öko-fenntartható „bőr” abszolút visszaadja azt a kézműves luxust, amint az L.G.R megtestesít. A mi vállalkozásunkban nagy fókusz van az anyaghasználatunk fenntarthatóságán, és a jövőben is efelé az irány felé szeretnénk haladni. A szemüvegtokkal kezdtünk, és már jelenleg is dolgozunk egy újféle csomagoláson és törlőkendőn is, amelyek a magas minőséget abszolút természettudatossággal vegyítik.

Az L.G.R x Space for Giants kollekció szemüvegtokjainak alapanyaga fenntartható eljárással, almából készülő vegán bőr.

Az új, exkluzív gyűjtemény az L.G.R webshopjában és a márka üzleteiben érhető el Firenzében, Milánóban és Rómában. A kollekció minden eladott darabja után a bevétel 20%-át a Space for Giants kap, akik így még hatékonyabban végezhetik munkájukat, és még több veszélyeztetett állatfajt menthetnek meg a kipusztulástól. 

Röviden a Space for Giants-ról: A nemzetközi természetvédelmi szervezet célja az, hogy megvédje Afrika fennmaradó természetes ökoszisztémáit és élővilágát, miközben jelentős gazdasági és társadalmi értéket képvisel a helyi közösségek és a kormányok számára.

Még több információ:  spaceforgiants

 

Megosztás.

Leave A Reply