MOI Extra

Bemutatkozik a MOI Extra: építsünk együtt optikai közösséget és növeljük cégeink eredményét!

A novemberi közgyűlésen új tagdíjcsomagokat fogadtunk el, amelyek keretében aktualizáltuk a média megjelenéseket, a tagok lehetőségeit, árakat… Az egyik legfőbb újításunk a MOI Extra tagdíjcsomag, amely a terveink szerint egy közösségépítő és üzleti előnyökkel járó kezdeményezés. A részvétel nem kötelező, de dolgozunk rajta, hogy az évek alatt olyan jelentőségű programmá nője ki magát, hogy megkerülhetetlen legyen és minden tagunk jelen legyen benne. De mi is ez pontosan?

A Magyar Optikus Ipartestület mindig is fontosnak érezte, hogy a tagjai valamilyen kedvezményhez jussanak, alapozva a tagjaink létszámára, tehát egységként képviselhessük a szakmai és üzleti érdekeket. Gondolok itt pl. az optometristáknak és optikusoknak elérhető kötelező egészségügyi felelősségbiztosítási programra, a pontszerző előadásokra, a kedvezményes kiállítási lehetőségekre és a rendezvényeinkre való kedvezményes bejutásra.

A program fő célja, hogy a MOI gyártó- és nagykereskedelmi tagok bizonyos kedvezményeket biztosítanak a MOI Extra csomagban lévő üzleti tagsággal rendelkező tagjainknak. Ezek a kedvezmények olyan lehetőségek, amelyek más úton nem érhetőek el a beszállítóktól. A kedvezményeket egyesével be fogjuk mutatni itt az oldalon és tényleg jelentősek lesznek: szemüveglencsével, szemüvegkerettel, szoftverrel, kontaktlencsével és egyéb biztosítással kapcsolatos engedmények is szerepelni fognak.

A MOI Extra programba két oldalról lehet bekerülni:

  • Gyártó- és nagykereskedelmi oldalról a részvétel díjmentes, egész évben lehet csatlakozni. A programban résztvevő cégek külön megjelenési lehetőséget kapnak itt az Optikai Magazin oldalon, valamint az Optikai Hangadó podcast adásainkban is, tehát nagyobb figyelemmel, reklámmal fog járni.
  • Üzleti tagsággal rendelkező cégek szintén egész évben jelentkezhetnek, hogy szeretnék igénybe venni az adott évben elérhető kedvezményeket, ennek díja nettó 15 000 Ft, az alap tagdíjsávon felül, amely naptári évre szól. A tagsági igazolással a beszállító cégnél érvényesítheti az igényelt kedvezményt.

Fontos, hogy ezzel a programmal a Magyar Optikus Ipartestület célja a tagjaink képviselete, előnyhöz juttatása és közösségé kovácsolása, de semmiképp nem kívánunk beszerzési társasággá válni.

A következő hetekben elindul a konkrét kedvezmények és felajánló cégek bemutatása.

Aki üzleti tagsággal szeretné ezeket a kedvezményeket igénybe venni, tehát csatlakozni a MOI Extra csoporthoz, az e-mailben jelezze ezt a moi@moi.hu címen!

Van véleményed? Vitassuk meg az Optikai Magazin Facebook csoportjában!