Online formában tartják meg idén a MAKOT éves kongresszusát

0

Kedves Kolléganők, Kollégák!

A Magyar Kontaktológiai Társaság vezetősége nevében Dr. med. habil. Végh Mihály, Ph.D., FEBO bejelentette, hogy a nehézségek ellenére ebben az évben is sikerült megszervezni a MAKOT éves kongresszusát és ezzel együtt továbbképző tanfolyamát, amely idén online formában jelentkezik.

A részletekről a www.convention.hu weboldalon tudnak tájékozódni az érdeklődők.

A kongresszus egyben továbbképző program is amelynek fő témája „A multifokális lencsék”. Aktualitását az adja, hogy a kor rohamosan növekvő, egyre szélesedő technikai vívmányait – hordozható formában is – ma már nemcsak a fiatalok, hanem a presbyop korba lépett emberek is alkalmazni szeretnék, akár a mindennapi munkájukhoz is. Ez azonban megköveteli a jó látást nemcsak távolra, hanem közelre és közti távolságokban is. Ennek biztosítása jó szemműködés mellett ma már a korszerű kontaktlencsével is megoldható.

Videók megtekintése: Első lépésként, kérjük, jelentkezzen be a convention.hu weboldalon felhasználónevével és jelszavával! Regisztráljon a MAKOT 2020 Online rendezvényre.

Az előadások, a rendezvény aloldalán, a „Tartalomjegyzék” alatt a “Videó szekciók” csoportban érhetőek el, szekciókba rendezve, 2020. október 1 – 30. éjfélig.

Online regisztrációhttps://convention.hu/Rendezveny/Reszletek/MAKOT20

Megosztás.

Leave A Reply