Optika Hungary 2023 - látogatói regisztráció

Várunk titeket sok szeretettel a következő év legjelentősebb hazai optikai rendezvényre.

A mai napon elindul a látogatói regisztráció az Optika Hungary 2023-ra. Új helyszínen és számtalan kiegészítő program mellett tekinthetitek meg a 2023-as trendeket, újdonságokat.

A kiállításon a teljes hazai optika szakma képviselteti magát:

  • az optometristák pontszerző előadásokon és workshopokon keresztül tanulhatnak
  • az üzlet tulajdonosok és optikusok workshopok, sales és marketing tréningeken fejleszthetik tudásukat, ezáltal az üzleteket
  • A gyártó- és nagykereskedelmi tagok pedig kiállítókként várják a látogatókat, hogy a legfrissebb újításokat, fejlesztéseket és termékeket prezentálják

A rendezvényre való belépés az előregisztrációval bruttó 2.000,- Ft/fő, míg a helyszínen történő jelentkezés esetén bruttó 4.000,- Ft/fő. Mindkét esetben a helyszínen, készpénzben rendezendő a fenti díj.

A MOI tagsággal rendelkező látogatók - választott tagdíjcsomagjukban szereplő létszámban (1 fő / 2 fő / 4 fő / 6 fő) - a fent megjelölt árból 50% kedvezménnyel tudnak bejutni a rendezvényre az előregisztrációs jelentkezéssel, vagy a helyszíni regisztrációval.

A regisztráció nem minősül rendelésnek, de könnyebb és kedvezményes bejutást jelent, valamint a szervezést nagyban elősegíti.

A regisztrációt a www.optikahungary.hu oldalon tudjátok megtenni, kattintsatok bátran a linkre!

Van véleményed? Vitassuk meg az Optikai Magazin Facebook csoportjában!