Ørgreen Optics: Képzeletbeli Vonalak

0

A dán márka új, Képzeletbeli Vonalak kollekciója tisztelettel adózik az Ørgreen szellemisége előtt: kifogástalan formatervezés, elképesztő pontosság, magas anyagminőség, és mechanikai pontossággal megtervezett színárnyalatok. A hét új bejelentett modell egy olyan márka mellett tanúskodik, amely soha meg nem szűnő kreatív lendülettel és a formatervezés iránt érzett mély elköteleződéssel lépi át újra és újra a határokat.

Ørgreen – Hemishere Miami Ocean zöld árnyalatban

A klasszikus formák egyik legnépszerűbbike, a kerek dizájn egy tökéletesen szimmetrikus keretben. A Hemishere névre keresztelt modellt a földgolyót meghatározó képzeletbeli vonalak ihlették. Kifinomult, mégis meghatározó keret, amely kihangsúlyozza a titánium könnyedségét, valamint a márka színvilágának eleganciáját. A keret színei a fényes rózsaaranytól a matt óceánkéken keresztül a fehéraranyig terjednek: könnyű, tiszta, és kifinomult kombináció.

Ørgreen – Tropics matt levendula és rózsaarany színekben

Ne tévesszen meg a Tropics elnevezés: a keret nem az egzotikus szigetekről, hanem az Egyenlítőt körülölelő területeiről kapta a nevét. A jelenleg nagyon divatos, jellegzetes és karakteres geometrikus forma hat különböző színben érhető el, többek között matt mélykék/matt rózsaarany és matt barna/fényes arany színekben. 

Ørgreen – Border antik kékben

Egy kiemelkedő férfi modell, a Border névre keresztelt keret is jól láthatóan egy aprólékos tervezési folyamat eredménye: elképesztően vékony vonalvezetés, melynek a dupla híd ad igazán karaktert. A rendkívül széles keret szintén hat színben érhető el, beleértve a képen is látható antik kéket, továbbá olyan egyéb trendi színeket, mint az antik szürke és a kékeszöld. 

Forrás: eyestylist

Megosztás.

Leave A Reply