Puha színkombinációk a női szemüvegkollekciókban – AW2020/20201

0

Finom árnyalatok és könnyed földszínek figyelhetők meg a legújabb női szemüvegkeret-divatban. A tavaszi orgona- és levendulaillatú, üde megjelenést felváltották a barnás, sötétebb, áttetsző részletekkel körbetűzdelt, légies színkombinációk. A méltán népszerű, bármivel viselhető, egyszerű szemüvegkeretek mellett igazi felfrissülés ilyen szofisztikált, nőies, de hangsúlyos és modern kereteket látni. 

Freda szemüvegkeret, Andy Wolf

Az Andy Wolf új, Freda névre ’hallgató’ modellje egy jól kiegyensúlyozott szemüveg: a vékony vonalvezetésű, két tónusú fém keretet karakteres acetát orr-rész és hozzá passzoló orrtámasz egészíti ki. A kollekció egyedi acetát-részleteket használ minden szemüvegéhez, a fentihez is hasonló, tavaszi hangulatot árasztó kombinációkban. 

Lukas szemüvegkeret, FLEYE – Signature kollekció

A Fleye Lukas nevű szemüvegkerete gyönyörűen megkomponált színátmenetei és földes textúrái a klasszikus teknőcmintát idézik, csak egy valamivel áttetszőbb, légiesebb változatban. A Signature kollekció -, amelyben ez a modell is helyet foglal – Skageni festők által megörökített pillanatokat idéznek, mint például az északi fény feledhetetlen árnyalatait. 

Orely szemüvegkeret, Volte Face Paris

Az 1980-as évek retro érzése laminált, csíkos keretben. A Volte Face Paris új szemüvegei különleges színárnyalatokkal és váratlan áttetsző részletekkel mutatják be a francia kézműves ipar és művészet legjavát. A nőies, sikkes színek, valamint izgalmas, néhol textíliákat idéző minták aszimmetrikus finissel nyűgöznek le bennünket. 

Forrás: eyestylist

Megosztás.

Leave A Reply