Rendelkezz adód 1%-áról!

Segíts Te is, hogy segíthessünk! Ne az államnak hagyd, add alapítványunknak! A Látásért Alapítvány adószáma: 18011957-1-41

Tudtad, hogy az 1%-os felajánlás rendszerét azért hozták létre, hogy a civil szervezetekhez jusson, így segítve azok működését, programjaik megvalósítását?

Ha nem rendelkezel, ez a pénz az államhoz kerül nem az egyébként közfeladatokat is ellátó alapítványokhoz, egyesületekhez. Évente több mint 10 milliárd forintnyi adó 1% veszik kárba! A civilek fenntartására szánt összegek csupán néhány kattintás elmulasztása miatt az állam kasszájába kerülnek, az állam pedig szabadon használja, nem osztja vissza a szervezeteknek!

Azt gondolhatod, hogy mit számít a te 1%-od, pedig sok kicsi sok milliárd veszteség a civileknek!
SZJA bevallásod elfogadásánál gondolj a Magyar Optikus Ipartestület A Látásért Alapítványra és rendelkezz adód 1%-ról alapítványunk javára!

Hogy hogyan?
Elektronikus e-bevallás esetén:
1.Lépj be az e-SZJA oldalra itt.
2.Kattints az 1+1%-os nyilatkozat résznél a NYILATKOZOM gombra 2023. május 22-ig!
3. A Rendelkező nyilatkozat oldalon keresd “A civil kedvezményezett adószáma” mezőt és írd be alapítványunk adószámát: 18011957-1-41
4.ELLENŐRZÉS gomb segítségével az adatok helyességét nézd át!
5.MENTÉS
6.TOVÁBB A BEADÁSHOZ gombbal véglegesíted a felajánlásod!

Papír alapú adóbevallás esetén:
A rendelkező nyilatkozatot itt éred el. Kinyomtatva és kitöltve csatold SZJA bevallásodhoz. Papír alapú rendelkezés esetén a borítékba helyezd el a nyilatkozatot, ragaszd le és keresztben írd alá a borítékot, ellátva az adóazonosító jeleddel is. Postázási cím: Nemzeti Adó és Vámhivatal (NAV) 1373 Budapest, Pf. 561.


Köszönjük, hogy Te is segíted munkánkat a rendelkezésedre álló lehetőséggel!

MOI A Látásért Alapítvány
Kuratóriuma

Van véleményed? Vitassuk meg az Optikai Magazin Facebook csoportjában!