Shelter x Patrick Norguet – fenntartható kollaboráció

0

Ez a cikk egy fordítás az EYESTYLIST.com online magazinról.

A Shelter Patrick Norguet dizájnerrel készített Fusion kollekciója.

A Fusion kollekció a francia ökobarát, független márka, a Shelter manufaktúra és Patrick Norguet francia dizájner együttműködésével jött létre. A szemüvegmodellek komplex építészeti struktúrákat testesítenek meg Párizsból, Londonból, Stockholmból és Las Vegas-ból. A kollekció 10 modellből áll, amelyek alapanyaga bio-acetát, fém, és fa. A szemüvegek a ’70-es évek árnyalatait idézik, ugyanakkor a megjelenés konceptuális és kozmopolita. A gondosan összeválogatott részletek különleges kifejeződései az építészeti elemeknek. 

Shelter x Norguet –Stockholm napszemüveg

A Shelter szemüveg-manufaktúra a francia Marotte babákhoz felhasznált fatáblákból készíti kollekcióit, ami nem csak a fenntartható és környezetbarát értékeket közvetíti, de a szemüvegek végső megjelenését is minimalistává és időtlenné teszi. A szemüvegek felületét játékos kontrasztok és természetes színek jellemzik, de az izgalmas anyagpárosítások és a bátor, klasszikus formák teszik igazán különlegessé ezeket a kereteket. 

Shelter x Norguet – Austin szemüveg

Patrick Norguet díjnyertes francia dizájner, aki terméktervezéssel, divattal és építészettel is foglalkozik. A saját tervezőirodáját 2000-ben alapította Párizsban. Az egyik legnépszerűbb dizájnja az 1999-es Rainbow Chair („szivárványszék”) volt, amit az olasz, avantgárd dizájnháznak, a Cappellini-nek tervezett. Az új kollaborációt a Shelter és Norguet között 2020. októberében jelentették be a Silmo-n. 

 

 

Megosztás.

Leave A Reply