Silmo Paris 2023

Találkozzunk az egyik legnagyobb nemzetközi kiállításon! Regisztrálj az ingyenes belépőért.

A SILMO Paris már több éve megrendezésre kerülő optikai nemzetközi szakkiállítás, amelyre idén szeptember 29. és október 2. között fog sor kerülni Párizsban. 

A magyar iroda a magyar optika szakmában dolgozóknak ingyenes belépési lehetőséget biztosít, melyet a Silmo honlapján tudtok elérni.

Az Optikai Magazin személyesen kint lesz az eseményen, melyről beszámoló is fog készülni.

Az alábbiakban olvashatjátok az esemény hivatalos bemutatkozó levelét. Találkozzunk a kiállításon!

A SILMO párizsi szakkiállítása jelenleg különösen nagy jelentőséggel bír az optikai világban. A szakkiállítás nagy hangsúlyt fektet az ágazat legújabb trendjeinek felfedezésére, a kiválóság előmozdítására és az innováció megmutatására, miközben kötelezettséget vállal a folyamatos képzés és kutatás terén való szakmai ismeretek átadásában.

A kiállítás látogatóinak száma is bizonyítja a rendezvény jelentőségét. 2022-ben 27 000 látogatót üdvözölhetett a kiállítás emellett, 1500 márka képviseltette magát és 750 kiállító vett részt 140 különböző országból.

A 2023-es kiállítás során lehetősége lesz egy exkluzív és kiváltságos környezetben felfedezni néhány kihagyhatatlan látnivalót:

  • A korábbi évekhez hasonlóanSILMO Next és SILMO d’Orkeretében továbbra is bemutatják az iparág jővőjét és díjazzák a tehetségeket.
  • SILMO Optikai design verseny – 2022-ben indult verseny lehetőséget ad a tervező hallgatóknak arra, hogy megmutassák szaktudásukat és az optikáról alkotott elképzeléseiket egy verseny keretében. A kiállításra látogatóknak lehetőségük nyílik majd megtekinteni a legjobbak alkotásait, és ezáltal az optikai világ jövőbeli elképzeléseire is rálátni.
  • SILMO Academy : Egy vezető tudományos konferencia, ami társadalmi kérdésekkel foglalkozik, hogy támogassa és képezze az optikusokat az optikai-szemészeti ismeretek és fejlesztések terén. Professzorok, orvosok, tudósok és oktatók osztják meg kutatómunkájukat és szélesebb témákba való betekintést.
  • ÚJDONSÁG: Podcast: Olyan tartalmak érhetőek el a szakemberek számára, akik, a CSR gondolkodásmóddal szeretnék az ágazatot tovább fejleszteni. A podcastek említést tesznek kutatások eredményeiről, tanulságokról és tapasztalatokról.

A SILMO Generációja tudja, hogy:

  • a szektor jövőjének technológiai felelősségteljes, előrehaladását jelenti
  • a bolygó és mások tiszteletben tartása előfeltétele a fejlődésnek
  • a SILMO Párizs minden szempontból inspirál, elismer és értékel, kiemelve a kreativitást és találékonyságot

Várjuk Önt szeptember 29. és október 2. között a Paris Nord Villepinte-ben a SILMO szakkiállításra, ahol a tudomány, a fejlődés és az inspiráció ötvöződik.

Van véleményed? Vitassuk meg az Optikai Magazin Facebook csoportjában!