Szeretem a szemem – A járvány lecsengő időszakában is

0

A Szeretem a szemem projektre a koronavírus-járvány alatt is számíthattak követőink, de nincs ez másképpen most, a járvány – egyelőre – lecsengő időszakában sem. Két fő témakörünk az utóbbi pár hétben továbbra is a védekezés, valamint a trend és a minőség volt. Korábban már adtunk pár írtunk arról, hogy milyen eladáshelyi praktikákkal érdemes várni a kijárási korlátozás után érkező vevőket, de előtte arra is kitértünk, hogy vállalkozóként hogy érdemes viszonyulni az elkövetkezendő időszakhoz, főleg marketing szempontból. Most azokon a végfelhasználói tartalmakon futunk végig, amelyeket ön is megoszthat optikája Facebook oldalán, vagy hírleveleiben. 

Az önkéntes karantén és a home office hatása a szemeidre – A koronavírus-járvány és az önkéntes karantén ideje alatt a legtöbbünk számára a különböző kütyük nyomkodása jelenti a kikapcsolódást, ráadásul a munka mellett a családi beszélgetések, baráti összejövetelek is a mobilok és laptopok képernyői előtt zajlanak. De milyen hatással van ez szemünkre?

Védekezés a koronavírus ellen – szemüveggel – Véd a koronavírus ellen az olvasószemüvegem? Milyen szemüveggel védekezhetek a vírus ellen? Ha korrekcióra szorulok, milyen védőszemüveget tudok beszerezni? Hol tudok védőszemüveget venni? Minden felmerülő fontos kérdésre választ ad részletes cikkünk. 

Gucchi, Bay-Ren, sadida – Mit és mit nem veszel meg, amikor hamisítványt veszel? – Sokan nem tudják, mekkora kárt okozhatnak hamis, ellenőrizetlen eredetű, silány minőségű napszemüvegek, előre gyártott olvasók vásárlásával nem csak saját egészségükben, de a gazdaságban is. Mielőtt bárki fejest ugrik a nyárba, érdemes lehet ezt az írást elolvasnia.

A 2020-as napszemüvegtrendek – A kijárási korlátozást követően, aki csak teheti, úgy veti bele magát a nyárba, ahogy csak nem szégyelli. Most, hogy végre megérezhettük egy kicsit a szabadság ízét, végre elkezdhetünk foglalkozni az igazán fontos dolgokkal is: az aktuális trenddel!

Ne feledje, Facebook oldalunkon további kreatív tartalmakat is talál, amelyek tovább színesítik online kommunikációját. Kövessen bennünket, és támogassa a szakmát megosztásaival!

A 2020-as napszemüvegtrend infografikán.

Megosztás.

Leave A Reply