Szeretem a szemem – februári körültekintés

0

A Szeretem a szemem projektre 2021-be is érdemes támaszkodni! Szakmai tartalmaink a laikusok számára közérthetően, mégis szórakoztatóan, a jelen trendeket követve adják át a szakmai információkat. Cikkeinket mindig az aktuálisan legnépszerűbb témák szerint, célközönségünk keresési előzményeit alapul véve állítjuk össze, így ön biztos lehet abban, hogy a tartalom, amit megoszt saját optikája közösségi média felületein, vagy amelyet tovább küld esetleg akár hírlevél formájában is saját vásárlói felé, hiteles, megbízható, és olvasmányos lesz. 

A Szeretem a szemem felületén elhelyezett optikakeresőnk által pedig biztos lehet abban, hogy amennyiben egy érdeklődő a szeretemaszemem.hu-n keresztül keres optikát, a Magyar Optikus Ipartestület tagoptikái közül fogja tudni kiválasztani a hozzá legközelebbi üzletet. 

hirdetés

Február hónapban a következő tartalmakkal bővült archívumunk: 

Szemüveglencse-színezések – divat vagy funkció?

– Sokan gondolhatják, hogy a lencseszínezéseknek csak egy funkciója van: divatos külsőt kölcsönözni viselőjének. Pedig minden árnyalatnak megvan a maga szerepe. Mostani cikkünkben részletesen kitérünk a lencseszínezések típusaira, valamint konkrét szituációkhoz, tevékenységekhez, sőt, akár betegségekhez is javaslunk egy-egy árnyalatot.

A te szemüvegednek mi a szuperereje? – avagy felületkezelések a tökéletes látáskomfortért  

– Itt az ideje, hogy beszéljünk egy kicsit a különböző szemüveglencse-rétegekről és -felületkezelésekről, amelyek a szemnek ugyan láthatatlanok, de a szemüvegviselők életét jelentősen megkönnyítik. Mikor elmegyünk egy vizsgálatra, egy optika szaküzletbe, azzal szembesülünk, hogy rengeteg kérdést kapunk az életmódunkkal, foglalkozásunkkal kapcsolatosan. Ez természetesen nem azért van, mert az optikusok a világ legkíváncsibb emberei, hanem mert jelenleg már annyi féle szemüveglencse és felületkezelés érhető el, hogy akkor lehet jól kiválasztani a legmegfelelőbbet, ha az nemcsak a látásunkat korrigálja tökéletesen, hanem az életstílusunkhoz is passzol…

Korrigálja a látását és védi a szemét, mi az?

– Talán már a gyerekek is kórusban rávágnák, hogy ez bizony a szemüveg. Arról, hogy a szemüveg arra hivatott, hogy jól és élesen lássunk minden távolságra, már sok szó esett. Most beszéljünk egy kicsit a szemüveglencsék által biztosított védelemről, hiszen nemcsak fizikálisan óvhatja meg a szemünknek, hanem például az ultraviola sugárzástól vagy a szemre káros kék fénytől is.

 

 

 

 

 

 

Megosztás.

Leave A Reply