Szeretem a szemem – májusi visszatekintés

0

A Szeretem a szemem projekt májusi tartalmainak témái rendkívül szerteágazóak voltak. Beszéltünk a legnagyobb aktualitásokról: arról, hogy most, hogy megérkezett a jó idő, szemüvegben vagy kontaktlencsében érdemes-e sportolni, és milyen szempontok szerint válasszuk egyiket, és milyenek alapján a másikat. E mellett az aktuális divatot vettük még górcső alá, ezúttal azt mutattuk be, hogy 2021 nyarán milyen napszemüvegek lesznek a legtrendibbek. 

Ezeken kívül érdekességként összeszedtük azokat a változásokat, amelyeket a koronavírus hozott el nekünk a szemüvegviselési szokásainkban; továbbá egy látszólag ide nem illő, közben mégis nagyon fontos témát is érintettünk: a tavaszi-nyári időjárás és a sofőrlencsék kapcsolatát. 

Olvassa el tartalmainkat, és ossza meg őket saját közösségi média felületein, hogy megbízható, szakmai írásaink a lehető legtöbb laikushoz eljuthassanak, ezáltal pedig edukálhassuk a vásárlókat, érdeklődőket; nem mellesleg pedig hogy Optikakeresőnk segítségével az olvasók a tagoptikáinkban keressenek megoldást problémáikra!

Sportolj szemüvegben! De milyenben?

Az igazi tavasz sokakat kicsalogat a természetbe, a jó levegőre, nemcsak sétálni, kirándulni, de sportolni is. Örök kérdés, hogy mit viseljünk szabadtéri mozgáshoz: kontaktlencsét vagy szemüveget, és amennyiben szemüveget, milyen szempontok szerint válasszunk?

2021 uralkodó napszemüveg-stílusai

Idén a nyár nagyon nehezen indul: miközben fejben már a tengerparton napozunk, szinte folyamatosan halljuk az eső kopogását valahol. Arra gondoltunk, elrepítünk titeket a nyárba, és megmutatjuk nektek, melyek a leguralkodóbb napszemüveg-stílusok 2021-ben. Ha szeretnél rákészülni a nyárra, és elűznéd a rossz időt egy minőségi és divatos napszemüveggel, látogass el a hozzád legközelebbi optikai szaküzletbe, amihez mi most megmutatjuk, miket érdemes keresned a polcokon…

Befolyásolta-e a koronavírus a szemüvegviselési szokásokat?

Több, mint egy év távlatából elmondhatjuk, hogy tapasztalatunk szerint a koronavírus a szemüvegviselési szokásokon is nyomot hagyott. Összegyűjtöttük azt az 5 dolgot, melyek számunkra a legészrevehetőbb változásokat jelentették.

Láss tisztán éjjel-nappal – a volán mögött is! 

Az úgynevezett sofőrlencsék általában az őszi időszakban szoktak terítékre kerülni, hiszen a ködös-esős időben sokkal veszélyesebb az utakon tartózkodni, mint máskor – gondolhatnánk legalábbis. Pedig az év minden szakaszában fontos, hogy beszéljünk erről a témáról! Télen a jeges utak és a hófúvás, tavasszal az erősödő napfény, nyáron pedig a forróság nehezíti meg a sofőrök dolgát. Aki autót vezet, sok mindenkiért felel: nem csak saját és a vele utazók, hanem a többi közlekedő életéért is felelősséget vállal. Láss tehát tisztán éjjel-nappal; a volán mögött is!

 

Megosztás.

Leave A Reply