Szeretem a szemem projekt – Mit érdemes ajánlani a hozzánk betérő érdeklődőknek?

0

Olyan sok a választási lehetőség, annyi féle keret- és lencsetípus létezik, ráadásul sokszor a trendekkel is nehéz lépést tartani – nem csak végfelhasználóként, hanem szakmabeliként is meggyűlik néha a bajunk a rengeteg információval. A Szeretem a szemem projekttel szeretnénk a végfelhasználókat és a kollégákat egyaránt segíteni abban, hogy a lehető legjobb modellt vegyék le a polcról, amikor szemüvegvásárlásra kerül sor.

A legtöbb vásárló nehezen szelektál, feszült lesz, amikor döntenie kell egy adott modell mellett. Sokszor bizalmatlan is az elhangzó információkkal kapcsolatban, amit eladóként különösen nehéz kezelni. Ráadásul a bizonytalan vásárlók gyakran az interneten talált esetenként kétes információkra alapoznak, ami gyakran csak még több zavart és konfliktust szül.

Miután minden gyakori tévhitet és legendát megcáfoltunk, itt volt az ideje annak, hogy összefoglaljunk minden olyan tényt és tudnivalót, amire szükség lehet egy szemüvegkeret- vagy lencse kiválasztásakor.

A Szeretem a szemem júliusi, de főleg augusztusi tartalmai mind-mind olyan tanácsokat és tippeket foglalnak magukba, amik nem csak egy kérdésekkel teli vásárlónak, de akár egy kollégának is segítségül szolgálhatnak abban, hogyan prezentálják termékeiket az üzletbe betérők számára.

Ossza meg tartalmainkat a saját és optikája felületein, hogy minél többeket érjenek el tartalmaink, és minél többen keressenek szaküzletet OPTIKAKERESŐNK segítségével!

Hogyan válasszam ki a fejformámhoz tökéletesen illeszkedő szemüveget?  – A szemüveg öltöztet, ez tény. Viszont ahhoz, hogy a személyre szabott lencse mellé a fejformánkhoz is tökéletesen illeszkedő szemüvegkeretet választhassunk, először fel kell mérnünk minden adottságunkat. Cikkünkben szemléletesen összeszedtük azokat a fontos tudnivalókat, amikkel tisztában kell lennünk új szemüvegünk megvásárlása előtt. Érdemes alaposan átnézni minden pontot, hogy biztosra mehessünk, elvégre a legtöbben több évig is szeretnénk jól kinézni új szemüvegünkben.

A hozzád illő színek birodalma, avagy miért ne válassz egyszerű fekete szemüvegkeretet megint…? – Mindenkinek volt már olyan érzése, ruhapróbálás közben, hogy bár a nadrág jól állt, a színe mintha nem illett volna hozzánk. Vagy sokunkkal előfordulhatott már az, hogy valamelyik családtagunk vagy munkatársunk megjegyezte, hogy a szín, amit éppen viselünk, sápadttá tesz, vagy épp ellenkezőleg, kiemeli a szemünk színét.

Mindannyian mások vagyunk, és mindannyiunknak meg kell találni azt a stílust, színskálát, formát, és mintát, ami jól ellensúlyoz bennünket minden „területen”. De szerencsére senkinek sem kell a nulláról indulnia.

Korábban már részletesen kielemeztük, hogy melyik fejformához melyik szemüvegtípus illeszkedik a leginkább. Most arra adunk pár tippet, hogy új szemüveg vásárlásakor a típusoddal jól harmonizáló keretek közül milyen színűt érdemes választanod.

Milyen szemüvegkeret-alapanyagokkal találkozhatsz egy optikában? – Mindenki márkás szemüvegekről és napszemüvegekről, minőségi alapanyagokról beszél, a legtöbben mégsem tudjuk, hogy ez valójában mit takar. Amikor szemüveget vásárolunk is érdemes tudatos döntéseket hozni; nem csak arra vonatkozóan, hogy milyen szemüvegforma illeszkedik az arcformánkhoz, vagy melyek azok a színek, amelyek előnyösek lehetnek nekünk, hanem arra is, hogy a keret, amit veszünk, milyen eljárással, milyen alapanyagokból készül, és ezek mennyire tartósak, esetleg mennyire fenntarthatóak.

Cikkünkben sorra vesszük a leggyakrabban előforduló szemüvegkeret-alapanyagokat, és mutatunk egy-egy alternatívát arra az esetre is, ha valaki környezettudatosabb döntést szeretne hozni vásárláskor. Nézzük!

Mit tegyek, hogy sokáig hordhassam új szemüvegemet? – Egy új szemüveg megvásárlása a legtöbbünk számára nem egy hétköznapi esemény – inkább ünnep, egy új időszámítás, hosszú távú befektetés. A tökéletes látásélmény eléréséhez érdemes évente eljárni látásellenőrzésre, illetve 4-6 évente szemüveget cserélni – már ha a keret és a lencse állapota megengedi, hogy ilyen sokáig kihúzzuk vele. Cikkünkben adunk pár tippet arra, hogyan őrizhetjük meg szemüvegünk legjobb „formáját” a lehető leghosszabb ideig.

Kisokos kétbalkezes szemüvegeseknek – Hogy ne tedd tönkre új szemüvegedet két hét alatt? – Korábban már írtunk arról, hogy milyen praktikákkal hosszabbíthatjuk meg szemüvegünk élettartamát, akár évekkel. Fenti írásunkkal viszont most azokhoz szeretnénk szólni, akiknél nem évek, hanem inkább csak hónapok múlnak egy-egy betartott tanácson. Kétbalkezes szemüvegesek, a modern technológiának hála eljött a ti időtök is! Nézzük, milyen szemüveget érdemes választanunk, hogy sokáig használhassuk azt.

Megosztás.

Leave A Reply