Szögletes és méteres: az olasz Essedue észbontó napszemüvege

0

Ez a cikk egy fordítás az EYESTYLIST.com online magazinról.

hirdetés

A legtöbben valószínűleg rettenetes meguntuk a karantén ideje alatt azt az öt pólót és öt nadrágot, amit folyamatosan viseltünk; nincsenek ezzel máshogy a vevőink sem. Egy vadiúj, divatos napszemüveg azonban segíthet más szemszöget adni a nyárnak: ezt mindenképpen érdemes elmondanunk nekik, amikor betérnek hozzánk. 

A napszemüveg-trendek nyárra egy kicsit mindig megvadulnak. 2021-ben sincs ez máshogy: idén többek között gyönyörű cseresznyepirossal, szó szerint tüzes mintákkal, és izgalmas, hangsúlyos, már-már nehéz sziluettekkel találkozhatunk a legtöbb kollekcióban. A szögletes forma nem csak előnyös viselet számos arcformához, de élei egy újfajta, modern megjelenést is nyújthatnak viselőjének. A túlméretezett dizájn hosszú évek óta lekörözhetetlen forma, nem igazán létezik olyan divatrajongó, aki ne birtokolna legalább egy óriási napszemüveget. Az oversized szemüvegek egy kis retró hatást hoznak a stílusba, így, ha jól kombinálják a tervezők ezeket a vonásokat, egy igazán kortalan darabot hozhatnak létre. Ahogy ezt az Essedue meg is tette! 

Az olasz Essedue Series 4 napszemüvege jól összefoglalja a fent említett értékeket: az örök divatot a retró hatással, valamint a modern megjelenés a keret éleivel. A tradicionális olasz acetát ráadásul hihetetlenül mozgalmas, élénk kombinációkat eredményez, ami végképp nélkülözhetetlenné teszi ezt az elegáns napszemüveget. 

Essedue Sunglasses – Series 4 – oversize is always a safe bet in sunwear

A Series 4 nagy mérete ne tévesszen meg bennünket: a jól felépített napszemüveg pontosan az a méret, amely még nem megy a kényelem rovására. A CR39 napszemüveglencsék színei -, ahogy az ebben a szezonban lenni szokott, – nem dominálnak a kerettel, és nem is rejtik el a tekintetet teljesen; rózsaszínes és szürkés színátmeneteik puhává, könnyen hordhatóvá teszik a napszemüvegeket. 

 

 

Megosztás.

Leave A Reply