Azért megyek az Optika Hungary-re, mert...

Nyereményjáték!

MONDJÁTOK EL MIÉRT JÖTTÖK AZ OPTIKA HUNGARY-RE ÉS NYERJETEK!

Nem is akármit, hanem akár egy két fős két éjszakás pihenést a Neszmélyi Hilltop borbirtokra, vagy 2 fő részére szóló utalványt a Michelin csillagos Stand 25-be, Széll Tamás örömkonyhájába!

Mivel mi már izgatottan várjuk a rendezvényt, kíváncsiak vagyunk, hogy ti elsősorban miért tartjátok fontosnak, hogy ott legyetek, vagy melyek azok a programok, melyek leginkább motiválnak benneteket a részvételre!

Ezért játszani hívunk benneteket!

Arra buzdítunk, hogy ragadjatok mobiltelefont és mondjátok el a kamerának maximum 1 percben, hogy miért lesztek ott áprilisban a Millenárison! Töltsétek fel a saját Facebook vagy Instagram profilotokra, vagy akár az üzleti oldalatokra Story vagy Reels-video formájában.

Használjátok az #azértmegyek és az #optikahungary2023 hashtageket, és jelöljétek meg az Optika Hungary Facebook vagy Instagram oldalát!

Figyeljetek rá, hogy a Story-k és a Reels-ek nyilvánosra legyenek állítva, és az Instagram oldalad is nyilvános legyen, ne privát! 2023. április 12-ig készíthetsz videókat, a nagyobb nyerési esély érdekében, akár többet is.  A szerencsés nyerteseket pedig az Optika Hungary közönsége előtt fogjuk kisorsolni 2023. április 15-én, szombaton 18:30-kor!

A részletes játékszabályzatot ezen a linken éritek el: https://optikahungary.hu/nyeremenyjatek

Játsszatok velünk, inspiráljátok egymást, legyünk minél többen áprilisban, és nyerjetek!

azértmegyek #optikahungary2023

Nézd meg Panni, Kata, Zsófi és Arndol videóját, hogy ők miért lesznek ott az idei Optika Hungary-n és készítsd el te is saját videódat!

Van véleményed? Vitassuk meg az Optikai Magazin Facebook csoportjában!