Közlekedésbiztonsági kampány őszre!

- Sajtótájékoztató

A Magyar Optikus Ipartestület 2023. szeptember 25. és november 25. között a Continental Hungaria Kft., az ORFK-OBB és a Driving Experience Kft. együttműködésével közlekedésbiztonsági kampányt indít.

2023. szeptember 25-én kerül megrendezésre a "Láss jól, vezess biztonságosan" közlekedésbiztonsági kampány sajtótájékoztatójaKecskeméten, ahol kipróbálható egy Alpine A110GT sportautó, a Carnet Triplex Kft. jóvoltából, a regisztrált sajtómunkatársak számára. A kampány vezetéstechnikai tanácsadója, Tóth Zoltán “Totti” egy szlalompályás feladattal is készül.

 A kampány célja:

A közlekedésbiztonsági kampány célja, hogy együttes erővel felhívjuk a figyelmet a közeledő őszi, téli időszakban rosszabbá váló közúti látási és útviszony körülményekre, melyek között a sofőr látása és vezetéstechnikai tudása, valamint gépjárművének gumiabroncsai és azok állapota, kiemelten fontosak. 

A kampány időszaka alatt a Magyar Optikus Ipartestület (MOI) és országos lefedettséggel rendelkező optikus tagjainak, partnereinek (optikák) feladata, hogy felhívják a figyelmet a teljes értékű szemvizsgálatok (nem szűrővizsgálat) fontosságára és arra, hogy az őszi időszak kezdete előtt a lakosság ellenőriztesse látását, menjen el szemvizsgálatra, amennyiben ezt év közben korábban nem tette meg.  

A figyelemfelhíváson túl a kampány időtartama alatt a MOI partneroptikáiban regisztráló és látásvizsgálaton részt vevő személyek nyereményjátékon vesznek részt, számos exkluzív ajándékot nyerhetnek, többek kötött 10 fő autós vezetéstechnikai tréninget november végén Tóth Zoltán „Totti” instruktor vezetésével, valamint a támogató lencsegyártó és optikai partnerek ajándékait (pl.: drive lencse).

Az első három legtöbb regisztrációt teljesítő optika szintén vezetéstechnikai tréninget nyer 1 fő részére.
A MOI partneroptikái a „Szeretem a szemem” weboldalon található optika keresőben regionálisan kereshetőek.

A kampányban való részvétel a MOI tagoknak ingyenes, de jelentkezni szükséges, ehhez küld el az optika nevét és elérhetőségét (cím, telefonszám) az iroda@moi.hu e-mail címre.
A nem MOI tagoknak is van lehetőségük regisztrálni a kampányba, ehhez vegyétek fel a kapcsolatot a MOI irodával az alábbi elérhetőségen: iroda@moi.hu

Köszönjük azoknak, akik már regisztráltak,minél több optikát várunk a kampányba, és persze a sajtótájékoztatóra is!

Helyszín:Gokart Hotel és Étterem, Kecskemét
Időpont: 2023. szeptember 25., 11:00
Téma: "Láss jól, vezess biztonságosan" közlekedésbiztonsági kampány indulása

Az eseményen kerül bemutatásra a kampány hivatalos promó videója.

Van véleményed? Vitassuk meg az Optikai Magazin Facebook csoportjában!