60 nap van az Optika Hungary-ig. Ti már izgultok?

Megtisztelő, hogy ekkora hagyományt vihetünk tovább, mint az Optika Hungary. Az Optika Hungary tradíciójának legjavát visszük tovább, de egy teljesen megújult köntösben.   Az új helyszín a Millenáris B épülete, ahol kényelmesen el fogunk férni. Hozzánk méltó helyen, színvonalas programokkal. Az időpont 2023. április 15-16. Erre a két napra ezen kívül ne csinálj programot, bízd magad ránk!
Új korszakot indítunk és büszkén mondhatjuk, hogy az egyik legnagyobb Optika Hungary kerül megrendezésre, köszönhetően a hazai gyártóknak, nagykereskedéseknek, tehát a kiállítóknak. Több, mint 45 jelentkezés érkezett és közel 2000 m2-t fognak elfoglalni a gyártók és nagykereskedők.
 
A pontszerző előadás fő témái a száraz szem és a meibográfia lesznek, melyekhez az előadást követően workshopok is társulnak, tehát a gyakorlatban is elsajátíthatják a vizsgálat ehhez kapcsolódó részeit az optometristák. A pontszerző előadás a MOI tagoknak ingyenes lesz. A részletes program kihirdetését és a jelentkezés elindítását a hétre tervezzük.
 
Szombaton reggel 9-től este 7-ig tart a kiállítás, de itt még nem ér véget a nap, ugyanis az est fő eseménye egy divatbemutató lesz, amit az elmaradhatatlan esti buli követ, ott a helyszínen. Vasárnap szintén reggel 9-től várjuk a látogatókat, délután 5-ig.
 
A látogatói regisztráció már elindult, amelyet az optikahungary.hu oldalon tudsz megtenni, és ezen a közvetlen linken is elérhetsz. A rendezvényre való belépés előregisztrációval bruttó 2.000,- Ft/fő, míg a helyszínen történő jelentkezés esetén bruttó 4.000,- Ft/fő. Mindkét esetben a helyszínen, készpénzben rendezendő a fenti díj. MOI tagoknak a belépőből 50 % kedvezményt biztosítunk. A regisztráció nem minősül rendelésnek, de könnyebb és kedvezményes bejutást jelent, valamint a szervezést nagyban elősegíti.
 
Várunk titeket sok szeretettel az idei év legjelentősebb hazai optikai rendezvényre!

Van véleményed? Vitassuk meg az Optikai Magazin Facebook csoportjában!