Az LJVB kampány nyertesei

A “Láss jól, vezess biztonságosan!” közlekedésbiztonsági kampány 2023. november 25-én lezárult és a nyereményjáték sorsolása is megtörtént. Továbbá  megvannak a játékba legtöbb résztvevőt regisztráló optikák is, akiket szintén jutalmazunk. 

Köszönjük, hogy velünk voltatok és regisztráltátok a hozzátok vizsgálatra érkezőket a játékba. 

Az online hirdetéseknek köszönhetően a kampány üzenete közel 1 millió egészségtudatos és az optikai témakörben érdeklődő emberhez ért el, és országosan közel 200 optika csatlakozott a kampányhoz. Köszönjük, hogy részt vettetek az első ilyen kezdeményezésben. 

A kampányt kielemezzük, megnézzük, hogy min érdemes változtatni és igyekszünk optimalizálni, hogy jövőre túlszárnyalhassuk az első kisérleti évet.

A vásárló nyertesek listája egyébiránt a Szeretem a Szemem Facebook oldalán is kihirdetésre került.

Még hátravan azoknak az optikáknak a kihirdetése, akik a legtöbb vásárlót regisztrálták a játékba, akik szinténvezetéstechnikai tréninget nyertek 1-1 fő számára!

A nyertesek:

Optic World Exclusive Székesfehérvár
Optic World Zalaegerszeg
EMO Optika

Nekik is köszönjük, a nyereményetek átvételével kapcsolatban Varga Péter projektmenedzsert keressétek, minden nyertes optika 1 főt delegálhat a tréningre.

Köszönjük a részvételt, és hogy emellé az esszenciális  üzenet mellé álltatok.  A kampány végeztével is fontos, hogy tudatosítsuk a vásárlóinkban a rendszeres látásvizsgálat fontosságát, és az éles látás hatását a közlekedés biztonságára.

Üdvözlettel:
A MOI és a kampány szervezői

Van véleményed? Vitassuk meg az Optikai Magazin Facebook csoportjában!