Közlekedésbiztonsági kampány őszre!

A Magyar Optikus Ipartestület 2023. szeptember 25. és november 25. között a Continental Hungaria Kft., az ORFK-OBB és a Driving Experience Kft. együttműködésével közlekedésbiztonsági kampányt indít.

A “Láss jól, vezess biztonságosan!” közlekedésbiztonsági kampány részeként készültünk egy nyereményjátékkal.Ha már regisztráltál a kampányba, fogsz kapni egy csomagot! Még lehet csatlakozni, tehát akár most is megteheted!

A csomag tartalmaz a kampány nyereményjátékába történő regisztrációhoz szükséges anyagot.

Mi a teendőd?

Vizsgáld meg a vásárlót (hiszen ez a feltétel a nyereményjátékban való részvételhez). Ha mindenjól megy, akkor szemüveg is lesz a vizsgálatból.

  • Mielőtt jókedvűen elbúcsúznátok egymástól az értékesítési folyamat végén, ajánld fel neki, hogy vegyen részt a “Láss jól, vezess biztonságosan!” közlekedésbiztonsági kampány nyereményjátékában, ahol értékes ajándékokat nyerhet. 
  • Töltsétek ki az online kérdőíven található mezőket (1 perc), az optika és a vevő adataival és küldjétek el nekünk, az Elküldöm gomb megnyomásával. A regisztrált optikák ezt e-mailben fogják megkapni.
  • Acsomagban található lapon töltessétek ki a vásárlóval az adatait és kérjetek egy aláírást. 
  • Végül a perforáció menténtépd ketté a szórólapot, az aláírt verzió a tiéd (amit majd kérünk a “Magyar Optikus Ipartestület” 1054 Budapest, Podmaniczky Frigyes tér 4. 2. emelet / 5.címre küldj vissza) a másik felét pedig el tudja vinni a vásárló.
  • Ha már úgy látod kevés van a lapokból, kérlek jelezd az iroda@moi.hu-ra és küldünk újabb adagot.

Milyen nyeremények várnak a résztvevőkre?

Főnyeremény (10 db): 

10 szerencsés nyertes részt vehet Tóth Zoltán „Totti” autós-motoros instruktor vezetésével egy autós vezetéstechnikai tréningen

További nyeremények: 

100.000 Ft értékű Continental gumiabroncs utalvány
2 pár egyfokuszú vagy multifokális lencse drive vagy fényre sötétedő réteggel, az Első Magyar Optikus Zrt. felajánlásával
1 pár SmartLife Progressive lencse a ZEISS felajánlásával
3 pár EnRoute lencse a Hoya felajánlásával
3 pár Streetlife és Varilux XR lencsék és ajándékcsomag az Essilor felajánlásával
1 pár Drive réteggel ellátott lencse az Interoptik felajánlásával
10 db közlekedésbiztonsági ajándékcsomag az Optrisk Kft. felajánlásával

Érdemes minél több mindenkit regisztrálni,hiszen az első 3 optika, aki a legtöbbnyereményjátékban résztvevőt regisztrál, delegálhat 1-1-1 embert a vezetéstechnikai tréningre(ami a nyereményjáték fődíja).

A játékszabályzatot ezen a linken éritek el 2023. szeptember 25-től:
www.szeretemaszemem.hu/jatekszabaly

Reméljük, hogy minél többen a kampány  mellé álltok, és együttes erővel tudjuk hirdetni a látásvizsgálat fontosságát!A kampányban részt vevő optikáknak küldünk, a social média felületeiteken használható posztokhozképeket és szövegjavaslatokat is!

A kampányban való részvétel a MOI tagoknak ingyenes, de jelentkezni szükséges, ehhez küld el az optika nevét és elérhetőségét (cím, telefonszám) az iroda@moi.hu e-mail címre.
A nem MOI tagoknak is van lehetőségük regisztrálni a kampányba, ehhez vegyétek fel a kapcsolatot a MOI irodával az alábbi elérhetőségen: iroda@moi.hu

Van véleményed? Vitassuk meg az Optikai Magazin Facebook csoportjában!