Megújult az optometrista bélyegző

Az elmúlt hónapokban a Magyar Optikus Ipartestület, azon belül is az optometrista szekció sokat dolgozott a sorszámozott, egységesített optometrista bélyegző megújításán.

Az optometrista bélyegzője a látásvizsgálat igazolásához elengedhetetlen eszköz. Nem véletlen, hogy különösen nagy hangsúlyt fektettünk ennek megújítására. A koncepció az, hogy tükrözze annak fontosságát, amelyet a szolgáltatás során betölt. Véleményem szerint ez sikerült, esztétikus és modern  - szabadalmi oltalom alatt álló - grafikát alkottunk meg.

Az egészségpénztárakkal való egyeztetések eredményeként már az összes egészségpénztár elfogadja az optometristák egységesített bélyegzőjét. Ez különösen fontos, hiszen a vizsgálatok egy jelentős része egészségpénztárakhoz köthető.

Az új bélyegzőt az alábbi módon tudjátok igényelni:

  • csak és kizárólag MOI tagok igényelhetik, amelynek feltétele a rendezett tagdíj
  • pártoló tagok kizárólag maguknak, a saját nevükre kérhetik
  • üzleti tagsággal rendelkező tagjaink pedig a nyilvános céginformációban megjelölt, optometrista végzettséggel rendelkező képviselő részére kérhetik
  • ára: bruttó 11 500 Ft + szállítás

Az új bélyegző 2022 október elejétől érhető el. Amennyiben szeptember 30-ig leadjátok a rendeléseteket 10% kedvezményt biztosítunk.

Tagi igénylés során az alábbi linken lévő megrendelő formulát töltsétek ki:optometrista bélyegző adatlap igényléshez

Amennyiben új tagként szeretnétek bélyegzőt igényelni, a formula kitöltése mellett a  pártoló tagi belépő nyilatkozatot vagy az üzleti tagság belépési nyilatkozatot is töltsétek ki és a penzugy@moi.hu e-mail címre küldjétek el!

Van véleményed? Vitassuk meg az Optikai Magazin Facebook csoportjában!