Podcast, az optometrista képzésről

2024. 07. 09-én a Magyar Optikus Ipartestület Optometrista Szekciója élő videós podcast beszélgetésre invitál minden kedves érdeklődőt. 

A beszélgetés vendége nem más, mint Réz Kata optometrista, a Semmelweis Egyetem Szemészeti Klinikai Ismeretek tanszékének mestertanára, aki fáradhatatlan és folyamatos oktatói munkájával rengeteg szakembert segített már hozzá az optometrista diploma és a naprakész látásgondozási tudás megszerzéséhez.
Mellette vendégünk lesz még Raak Benedek optometrista, akinek tanári tevékenysége már egészen Afrikáig is eljutott, hiszen amellett, hogy az itthoni optometrista képzésen tevékenykedik, rendszeresen jár külföldön, ahol szintén optikai és optometriai oktatást végez.
A beszélgetés során az optometrista képzés múltjáról, jelenjéről és jövőjéről tervezünk értekezni, Molnár Judit, Kovács György és Imre Annamária társaságában, vendégeink pedig a közelmúltban Brüsszelben is jártak, ahol betekintést nyerhettek az ottani képzés struktúrájába, így beszélgetésünk mindenképpen izgalmasnak és informatívnak ígérkezik.
Tartsatok velünk, szeretettel várunk minden kedvesen megfogalmazott, a közös munkát építő kérdést az adás ideje alatt vagy akár azt követően hozzászólások formájában.

A beszélgetéshez EZEN A LINKEN tudtok csatlakozni.