Nőjj velünk, indulunk!

PR cikk

Kedves Optikus Társaim! Nagy örömmel szeretném bemutatni Nektek az Optik Plusz Csoport legújabb szolgáltatását, amelyet a jelenlegi gazdasági helyzetet és a társulásunkban résztvevő tulajdonosok visszajelzéseit elemezve állítottunk össze.

Rendkívüli időket élünk.A háború gazdasági hatásai hozzánk is begyűrűznek, kihatnak a beszerzési árakra, az üzleteink fenntartásának költségeire, a rezsi kiadásokra, és a vásárlóink fizetőképességére is. Az online kérdőívünkre küldött válaszok alapján egyértelmű, hogy sokan tartotok az eladások és a nyereség visszaesésétől. Ezt szeretnénk megakadályozni.

2009-ben létrehoztuk az Optik Plusz Közös Beszerzési Társulást, amely mostanra a tagság számát tekintve a legnagyobb és legsikeresebb optikai beszerzési társulássá nőtte ki magát. A tagi létszámnak köszönhetően tekintélyes vásárlóerővel bírunk a piacon, ami óriási előnyt jelent azokkal szemben, akik önállóan akarnak boldogulni. Mindezt pedig havidíj és franchise követelmények nélkül. Az összefogással járó számos beszerzési előnynek köszönhetően, komoly versenyelőnyt szereztek az Optik Plusz tagok, és növelni voltak képesek a profitjukat, még recesszió idején is.

Az Optik Plusz Csoportot az utóbbi években már keret nagykereskedőként is jegyzik, hiszen azt a célt tűztük ki magunk elé, hogy segítünk megkülönböztető választékot kialakítani az erre nyitott optikáknak. A gyerek szemüvegkeret piacra bevezettük a NanoVista törhetetlen keretmárkát, mely mára végfelhasználói körökben az egyik legismertebb és legkeresettebb termék lett a kategóriájában. A felnőtt keretmárkák közé pedig olyan nemzetközileg ismert és elismert világmárkákat válogattunk be, mint a vonBogen, Guy Laroche, Adolfo Dominguez, Forbes, Agatha Ruiz de la Prada stb., melyek minőségileg mindenben felveszik a versenyt a legismertebb márkákkal, de mégis gazdagítják és színesítik az optikák szortimentjét.

Az együttműködéseknek köszönhetően, mára számos, ikonikus és hiteles ismert személy elégedetten viseli a márkákat, melyek a Komplett Optika márkapontokon érhetők el. A Komplett Optika márkaponttá válás minden optika számára nyitott lehetőség, mely számos kedvezménnyel jár a csatlakozó számára.

Itt az idő tehát, hogy újra szintet lépjünk!

A helyzet nem ugyanolyan, de hasonló a 2009-es válságához, ezért most hasonló összefogásra hívlak Benneteket, amelynek az a célja, hogy a jelen háborús gazdasági helyzet közepette is megőrizzük vevőinket, nyereségünket, sőt növekedjünk.

Közös növekedési programban való részvételre invitállak, melynek lényege, hogy az Optik Plusz értékesítési képzéseket szervez és átvállalja tőletek a marketinggel kapcsolatos tervezést és szervezést. Ezzel úgy lehetsz részese országos, egységes kampányoknak, hogy töredékére csökkenheted az ilyen jellegű kiadásaidat.

Milyen szolgáltatásokat tartalmaz a növekedési programunk?

  • Online és hagyományos szakmai képzésekkel előadásokkal készülünk, amelyek segítik a sikeresebb értékesítést.
  • Ismert, hiteles és népszerű reklámarcokkal, influenszerekkel, modellekkel és közéleti szereplőkkel több szezonon át tartó, országos, intenzív kampányokat indítunk, hogy vevőket irányítsunk üzletedbe.
  •  A reklám- és hirdetési anyagokat legyártjuk az optikus üzletek hagyományos felületeire (kirakatok, megállító táblák, plakátok szórólapok) és a közösségi médiafelületekre, email küldésre is optimalizált formában is.

Azok az üzletek, akik csatlakoznak hozzánk, fejleszthetik értékesíti gyakorlatukat, megkapják a legyártott plakátokat, szórólapokat és az online hirdetéshez szükséges vizuális reklámanyagokat.

Profi, minőségi, egységes és pozitív kampányokat terveztünk, amellyel üzleted fizikailag és online térben még láthatóbbá, vonzóbbá és ismertebbé válik.

Három típusú növekedési csomagot állítottunk össze, amelyre jelentkezhetsz. Egy Basic, egyGold és egy Pro Max csomagot.

Ha érdekel hol és hogyan érheted el márkáinkat, miként válhatsz Törhetetlen Szemüveg Ponttá, Komplett Optika Márkaponttá, mit takar a 2022 októberében elindult Komplett Optika Növekedési programunk, akkor mindenképpen keresd munkatársainkat!

Déri Tímea: + 36 20 531 99 92

Györek Judit: +36 20 284 3550

Ha érdekel a konkrét ajánlat, akkor jelentkezz az info@optikplus.hu címen, és elküldjük a részleteket!

VÁRUNK A SIKERCSAPATBAN! LÉPJ VELÜNK A NÖVEKEDÉS ÚTJÁRA!

Poller Roland