Visszajelzések az Optika Hungary 2023-ról

Először is köszönjük, hogy ennyien megfogalmaztátok véleményeteket és visszajeleztetek az idei Optika Hungary-val kapcsolatban. Az Optikai Magazin oldalán több beszámoló cikket is olvashattok, a bevezetőhöz ajánlomKis Arnold írását, melyben a kiállítás statisztikai adatait elemzi. 

Nézzük, hogy milyen eredménnyel zárult az elégedettségi felmérés, melyet több százan kitöltöttetek.

A kiállítás célt ért, ugyanis a legtöbben azért jöttetek, hogy találkozzatok kollégákkal, új kapcsolatokat alakítsatok ki és megismerjétek a piac újdonságait.

Sokan mondtátok azt, hogy nagyon elégedettek voltatok a kiállítók megjelenésével és az általuk kínált szolgáltatások, termékek színvonalával. Az Iparterület nagyon büszke arra, hogy olyan kiállítóknak szervezhet kiállítást, akik ilyen igényesen, ennyire minőségi és persze trendi standokat épít, ahol nem mellesleg nagyon színvonalas termékeket és szolgáltatásokat kínál. Hiszen az az egyik kulcsa annak, hogy vonzóvá tegyük a vásárt.

A kiállítás életében hatalmas változás volt az új helyszín. Ezzel kapcsolatban rengeteg visszajelzés érkezett. A felmérésből mégis azt derül ki, hogy elégedettek voltatok a Millenáris által nyújtott helyszínnel és annak megközelíthetőségével.

Már a helyszínen is több jeleztétek, hogy Millenáris catering szolgáltatása nem volt felhőtlen. Ezt mi is éreztük, így a jövőben ezt mindenképpen szeretnénk fejleszteni és színvonalasabbá tenni.

Alapvetően a helyszín adottságaival elégedettek voltatok, ami vonatkozik a fényviszonyokra, a hőmérsékletre, a mellékhelységek tisztaráságára stb.. 
A beszámolók közül érdemes elolvasni Juhász Ferenc, kiállítói szemmel írt élményeit.

Nézzük a programokat, ez mindig egy nagyon izgalmas kérdés. A visszajelzéseitek alapján mind az Optometrista pontszerző, mind az Optikus színpad programjai elnyerték a tetszéseteket. Sokat dolgoztunk azon, hogy a kiállítás ezen része is élvezetes, hasznos és persze edukatív is legyen. 

Imre Annamária egy izgalmas cikkben számol be az ő saját élményeiről, ha még nem olvastad itt éred el.

A programok sorából kiemelkedően voltak a kerekasztal beszélgetések, ahol sok olyan témát érintettünk, ami újdonságnak számított, elindultak olyan beszélgetések amikkel együtt tudunk épülni és felmerültek olyan vitaindító kérdéseke, amelyeket a kiállítás után tudunk folytatni.

Nagyon örülünk, hogy a divatbemutató is nagy sikert aratott a visszajelzéseitek alapján. Az esti buli szintén egy fejlesztendő program, bár a hangulat szombat este magáért beszélt, ha csak a “vonatozásra” gondolunk.

A programok izgalmas összefoglalóját Varga Zsófi is megírta, amit itt is elérsz.

Az idei kiállítás alkalmával kiemelten fontos volt a kommunikáció. Ehhez több olyan platformot bevetettünk, ami eddig nem volt jellemző, mint például az Optikai HangAdó podcast csatornája, hogy akár vezetés közben is meghallgathassátok az aktualitásokat. A felmérésben erre a blokkra külön hangsúlyt fektettünk, hiszen a kommunikáció egy esemény szervezésében nagyon meghatározó.

A válaszaitok alapján célt értünk, hiszen a “bevetett” platformok nagyon népszerűek voltak és nagyon sokan használtátok őket.

(Itt megjegyezném, hogy a moi.hu oldalon nem kommunikáltunk a kiállításról, így azt “betudjuk” a Magazin oldalának :))

A legtöbben a Facebook oldalainkról, csoportokról tájékozódtatok, de második és harmadik helyen megjelenik a rendszeres Hírlevél és a Magazin is.

Végül, de nem utolsó sorban, kik töltöttétek ki az Elégedettségi felmérést? Többségében látogatók, akiknek a nagy része a 2019-es Optika Hungary-n is részt vett.

Köszönjük a sok hasznos és építő visszajelzést kritikát. Igyekszünk a jövőben tovább fejlődni a kiállítások szervezése terén is. Úgy érezzük ez egy nagyon fontos, jó és minőségi start volt, bízunk benne, hogy hamarosan találkozunk!

#optikahungaryXXX

Van véleményed? Vitassuk meg az Optikai Magazin Facebook csoportjában!